Utilizamos “cookies” propias y de terceros para elaborar información estadística y mostrarle publicidad, contenidos y servicios personalizados a través del análisis de su navegación. Si continúa navegando acepta su uso. Más información y cambio de configuración: ACEPTAR | LEER MÁS

PROTECCIÓ DE DADES

La plana web www.tecnics007.com pertany a Josep Francesc Garcia Ruiz , amb NIF/CIF: 46963103R i amb domicili a C/Sant Miquel,34 08570 -Torelló (Barcelona).
Als efectes del compliment de la Lley 34/2002, d' 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, endavant LSSI, el propietari del domini referenciat l' informa de lo següent:

Aquesta plana web te per objecte gestionar la seva sol·licitud, aixi com mantenir-li informat respecte a les activitats de l'empresa i els seus serveis. Totes les dades que faciliten els usuaris per mitjà dels formularis de consulta formen part del fitxer anomenat CLIENTS FGM degudament inscrit a l'Agencia Española de Protección de Datos. FGM Instal·lacions es compromet a no cedir ni utilitzar aquestes dades més que per als fins pel que han estat recabats.

FGM Instal·lacions adoptarà els nivells de seguretat de protecció de les dades personals que siguin requerits legalment, i instal•larà les mesures i mitjans tècnics que estiguin al seu abast per evitar el mal ús, alteració, pèrdua, accés no autoritzat o robatori de les dades personals facilitades; tot i que l'usuari ha de ser conscient que aquestes mesures de seguretat a internet poden no ser efectives.

Drets dels usuaris en relació a les seves dades personals.

Els usuaris tenen reconeguts, i podran exercitar, els drets d'accés, cancel•lació, rectificació i oposició al tractament, i ús de les seves dades mitjançant comunicació dirigida a FGM Instal·lacions a l'adreça de correu electrònic info@tecnics007 o bé per correu postal dirigit a FGM Instal·lacions, C/Sant Miquel, 34 08570 -Torelló (BCN)